Tekenaar/engineer Installatietechniek (W en E) Dit betreft een werving en selectie procedure

Ulft 8 December 2020 Vast
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Uren per week: 40
Opleiding: MBO of gelijkwaardig

Voor een bedrijf in deze omgeving zijn we op zoek naar een ervaren Tekenaar/engineer in de Installatietechniek (W en E).
Als tekenaar/engineer Installatietechniek (W en E) ben jij de technische specialist en fungeer je als vraagbaak voor onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen, tekeningen, calculaties, het geven van advies, het uitwerken en begeleiden van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties.

Ervaring met autocad/stabicad en Revit is een pré. Ben jij iemand die ervaring heeft in een soortgelijke functie en wil je werken in een klein team neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Over het bedrijf:

De organisatie houdt zich bezig met het ontwerp en advisering van alle technische installaties welke zich in een gebouw kunnen bevinden. Het bedrijf begeleid projecten van A tot Z dit in nauwe samenwerking en in goed overleg met de opdrachtgever. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd ?            

Select4U verricht de werving & selectie voor deze vacature. Als je geïnteresseerd bent solliciteer dan via deze vacature en voeg  jouw cv toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je ons bellen.

Functie eisen

MBO of MBO+ werk- en denkniveau (afgeronde MBO opleiding Installatietechniek, bijvoorbeeld MIT);
Kennis en ervaring met autocad/stabicad
Kennis en ervaring met Revit is een pré
Zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
Goede communicatieve vaardigheden
Flexibele en positieve instelling

 Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op