HelloFlex People

Backoffice uitbesteden voor intermediairs?

Wij zijn jouw #1 business partner

Backoffice uitbesteden zonder zorgen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je backoffice uit te besteden? Bij HelloFlex People begrijpen we dat je je wilt concentreren op je uitzendonderneming zonder je zorgen te hoeven maken over administratief werk. Ontdek hoe HelloFlex People je volledig ontzorgt en al je backoffice taken efficiënt en zonder fouten afhandelt. Met ons aan je zijde kun je kostbare tijd vrijmaken voor wat echt belangrijk is.

Twee servicepakketten, beide inclusief de beste uitzendsoftware

Je kunt zelfs kiezen tussen twee pakketten. Bij ons ‘gewone’ backoffice uitbesteden-pakket nemen we enkel de backoffice van je over, maar je kunt er ook voor kiezen om je juridisch werkgeverschap volledig aan ons uit te besteden. Bij HelloFlex People werken we met de handigste cloud software op de markt. Zo ontzorgen we al 125 intermediairs – stap jij ook over op de service die jouw onderneming echt nodig heeft?

Waarom je backoffice uitbesteden?

Als intermediair heb je vast voor dit werk gekozen omdat je het geweldig vindt om mensen aan hun droombaan te helpen. Maar eerlijk is eerlijk, de administratie kan behoorlijk tijdrovend zijn en het is zonde om tijd te verspillen aan taken die je afhouden van de dingen waar je echt van geniet en waar je goed in bent. Dus waarom zou je je kostbare tijd verspillen aan papierwerk als je je kunt concentreren op het binnenhalen van opdrachten, je bedrijf laten groeien en het plaatsen van geweldige kandidaten?

Laat ons het zware werk voor je oppakken. Als je overweegt om je backoffice uit te besteden, zit je bij ons goed!

Onze backoffice diensten

Backoffice servicepakket

Blijf de baas over je onderneming, terwijl wij de zorg voor je backoffice-werkzaamheden overnemen.

Onze backoffice dienstverlening is er speciaal voor ondernemers die weten hoe ze een uitzendonderneming moeten leiden, maar die bewust kiezen voor het uitbesteden van hun administratieve taken. Op deze manier kun je kostbare tijd besparen, terwijl wij zorgen voor efficiënte en foutloze afhandeling. Hierdoor kun jij je volledig richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf en streven naar structurele groei.

Uitzendbureau servicepakket

Een toegewijde business partner die je volledig ontzorgt en helpt te groeien

Onze Uitzendbureau servicepakket is speciaal ontworpen voor intermediairs die volledige ontzorging willen ervaren in al hun werkprocessen. Met deze backoffice dienstverlening besteed je niet alleen je gehele backoffice uit, maar draag je ook het juridische werkgeverschap aan ons over. We vormen een hecht team en staan paraat om te adviseren over wettelijke en regelgevende aspecten, commerciële uitdagingen en juridische vraagstukken. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we enthousiast om je te ondersteunen op al deze terreinen. Als jouw zakelijke partner zetten we graag dat extra stapje om ervoor te zorgen dat jouw groeiambities werkelijkheid worden. Samen groeien we naar succes!

Hoe klanten onze backoffice diensten ervaren:

Hoe klanten onze backoffice diensten ervaren:

Onze twee ‘backoffice uitbesteden’ diensten vergeleken

Onze twee ‘backoffice uitbesteden’ diensten vergeleken

Servicepakket Uitzendbureau

Je zoekt een kennispartner die alle werkprocessen van A tot Z uit handen neemt, toegewijde ondersteuning biedt en actief meedenkt over het realiseren van meer bedrijfsgroei.

Je zoekt een kennispartner die je van A tot Z ontzorgt en actief met je nadenkt over het realiseren van nog meer business groei.

Wat zit er in?

Het complete HelloFlex softwarepakket

Werkgeverschap uitbesteed

Verloning

Werving en selectie

Loonaangifte

Aangifte pensioenpremies

Facturatie

Verzuimbegeleiding

Software ondersteuning

Incasso en debiteurenbeheer

Certificeringen en branchelidmaatschap

Dagelijkse ondersteuning

Contractbeheer

Vaste accountmanager

Servicepakket Backoffice

Je wilt graag aan het roer staan van je bedrijf. Je bent op zoek naar een modern softwarepakket en een ervaren backoffice partner bij wie je onder andere de administratieve taken kunt uitbesteden.

Je wilt graag zelf aan het roer staan van je bedrijf en zoekt een ervaren partner bij wie je de backoffice en meer kunt uitbesteden.

Wat zit er in?

HelloFlex software naar behoefte

Werkgeverschap in eigen handen

Verloning

Inkoopvoordelen

Loonaangifte

Aangifte pensioenpremies

Facturatie

Best practice indeling werkprocessen

Software ondersteuning

Ondersteuning op niveau

Begeleiding bij controles

De voordelen van je backoffice uitbesteden

Wanneer je ervoor kiest om je backoffice uit te besteden aan HelloFlex People, profiteer je van talloze voordelen:

  • Een altijd geordende personeelsadministratie
  • Onmiddellijke toegang tot uitgebreide kennis en vaardigheden
  • Totale ontzorging, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je onderneming
  • Je behoudt de volledige controle over je bedrijf, omdat alle bedrijfsbeslissingen in jouw handen blijven

Je backoffice uitbesteden en werken
met de beste uitzendsoftware

Video afspelen

Inclusief de beste uitzendsoftware

Voor het beheren van gegevens van opdrachtgevers, flexwerkers en contracten is software essentieel. Daarom bieden we graag HelloFlex uitzendsoftware aan. Deze complete oplossing dekt al je werkprocessen af in zes verschillende softwarepakketten. Onze backoffice-oplossingen voor uitzendbureaus genieten een welverdiende reputatie als het meest betrouwbare en efficiënte pakket in de flexbranche.

Voor het beheren van gegevens van opdrachtgevers, flexwerkers en contracten is software essentieel. Daarom bieden we graag onze eigen HelloFlex uitzendsoftware aan. Deze complete oplossing dekt al je werkprocessen af in zes verschillende softwarepakketten. Onze backoffice-oplossingen voor uitzendbureaus genieten een welverdiende reputatie als het meest betrouwbare en efficiënte pakket in de flexbranche.

Video afspelen

Al twee jaar op rij 'Partner of Choice' in Backoffice en Midoffice voor uitzendbureaus

Onze uitgebreide kennis en ervaring in backoffice dienstverlening stellen ons in staat om jouw bedrijf op een effectieve manier te ondersteunen. Bovendien bieden we diverse extra services om jouw werk nog gemakkelijker te maken. Denk aan de moderne HelloFlex-software, begeleiding van onze ervaren backoffice consultants en een gratis online kennisbank waar je terechtkunt voor veelgestelde vragen, downloads en kennisartikelen.

Gelukkig waarderen uitzendbureaus onze diensten hoog. We zijn trots op de erkenning die we hebben gekregen als ‘Partner of Choice’ in Backoffice en Midoffice in een onafhankelijk onderzoek van Flexmarkt, voor het tweede opeenvolgende jaar. We blijven ons dagelijks inzetten om deze hoge standaard te handhaven.

Flexmarkt-poc-backoffice

Wij ontzorgen

125

Actieve intermediairs

Jaarlijks

60.000.000

Totale omzet

Jaarlijks

2.000

Actieve contracten

Benieuwd hoe wij je kunnen
helpen om sneller te groeien?

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Overweeg je om je backoffice van je uitzendbureau uit te besteden? Bij HelloFlex People staan we klaar om de tijdrovende administratieve taken, zoals pensioenen, wetgeving en cao’s, van je over te nemen. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op de groei en ontwikkeling van je uitzendbureau.

Bel ons direct op 088 664 64 00 of laat je contactgegevens achter. We nemen graag snel contact met je op om te bespreken hoe we je kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Veelgestelde vragen over de backoffice
van een uitzendbureau uitbesteden

Wat kost het uitbesteden van de backoffice van een uitzendbureau?
Hoe flexibel zijn de diensten van de backoffice voor uitzendbureaus?
Moet ik de backoffice werkzaamheden zelf uitvoeren of doet HelloFlex People alles?
Helpt de backoffice voor uitzendbureaus van HelloFlex People om te groeien als bedrijf?
Kan ik met de backoffice van HelloFlex People ook de contracten aanmaken voor mijn uitzendbureau?
Welke diensten vallen er onder de HelloFlex People backoffice dienstverlening?
Waar moet ik op letten bij het kiezen van een partner voor de backoffice?
Wat is de werkwijze van HelloFlex People?
Wat is de backoffice van een uitzendbureau?