HelloFlex People

Onze backoffice overstapservice

Ben je intermediair en zoek je een nieuwe partner voor je backoffice werkzaamheden? Dan is HelloFlex dé partner voor jou. Wij hebben een beproefd stappenplan waardoor je snel en makkelijk overstapt van je huidige partner naar ons backoffice servicepakket.

Wij helpen deze bedrijven o.a. met hun backoffice

Overstappen van backoffice in 4 simpele stappen

Wil je bij HelloFlex je backoffice uitbesteden? Dan zorgt onze backoffice overstapservice ervoor dat je efficiënt en snel kunt overstappen van je huidige pakket. Dit doen we zo:

Stap 1: Vrijblijvend verkennend adviesgesprek

Benieuwd naar HelloFlex en onze backoffice overstapservice? Tijdens een vrijblijvend gesprek met een adviseur wordt jouw situatie besproken; van welke systemen je nu gebruikt tot wat je verwachtingen zijn voor een nieuw systeem. Wij kijken naar jullie processen en wij denken graag met jullie mee waar er zaken zijn te optimaliseren. Uiteraard geven ook meer uitleg over de voordelen van HelloFlex en de twee mogelijkheden: het Servicepakket Backoffice waarin we de gewone backoffice werkzaamheden overnemen, en het Servicepakket Uitzendbureau waarbij we ook het juridisch werkgeverschap overnemen.

Stap 2: Voorstel op maat

Ben je overtuigd van HelloFlex en wil je overstappen van backoffice systeem? Dan ontvang je van ons een voorstel op maat.

Stap 3: Migratie naar ons systeem

Als het contract ondertekend wordt, start de migratie van jouw huidige pakket naar HelloFlex. Onze ervaren consultants richten de software in en in een kick-off bespreken wij stap voor stap wat jullie te wachten staat en welke zaken wij zullen verrichten en wat we van jullie verwachten. In een gedetailleerd implementatieplan leggen wij alle stappen vast en wekelijks evalueren wij deze. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij deze migratie zo vlekkeloos moeten laten verlopen. Uiteraard richten we software in in jouw huisstijl.

Stap 4: Training en livegang

Tijdens deze fase worden jullie getraind op onze software en processen. Op deze manier kunnen we snel van start en checken we of alles werkt zoals het hoort.

De backoffice overstapservice van HelloFlex

Onze backoffice overstapservice kan jouw huidige pakket overzetten naar een ‘normaal’ servicepakket, maar evengoed naar een uitgebreid pakket waarbij je naast je backoffice ook je juridisch werkgeverschap uitbesteedt.

Servicepakket Backoffice

  • Wij nemen al de administratieve/ backoffice werkzaamheden van je over
  • Overname van de ‘normale’ backoffice taken
  • Werkgeverschap in eigen handen

Servicepakket Uitzendbureau

  • Overname van backoffice taken én juridisch werkgeverschap
  • Je kunt bij ons terecht voor advies over wet- en regelgeving, commerciële vraagstukken en juridische vragen

Wat maakt ons 'partner of choice' voor intermediairs?

Met onze  jarenlange kennis en ervaring helpen wij je graag in je business. Daarnaast profiteer je van vele added-value services, om jou het werk nog makkelijker te maken. Denk hierbij aan onze moderne en gebruiksvriendelijke HelloFlex cloud software, dedicated support van onze ervaren consultants en een gratis online kennisbank waar je terecht kunt  voor FAQ’s, downloads en kennisevents. Onze servicegraad wordt hoog aangeschreven en we zetten ons dagelijks in om dit zo te houden.  

Wij ontzorgen

125

Actieve intermediairs

Jaarlijks

60.000.000

Totale omzet

Jaarlijks

2.000

Actieve contracten

Veelgestelde vragen over onze backoffice overstapservice

Hoeveel jaar ervaring heeft HelloFlex People met backoffice taken?
Krijg ik een vaste contactpersoon die het overstappen van backoffice begeleidt?