HelloFlex People

Verzuimbegeleiding volgens de wet

Casemanagement uitbesteden

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor jouw verzuim, zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf. Laat ons je een handje helpen en ontdek hoe onze verzuimbegeleiding jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!

Verzuimbegeleiding voor uitzend- en detacheringsbureaus

Wij zijn dé specialist in verzuimbegeleiding uitbesteden voor uitzend- en detacheringsbureaus. Wij begrijpen dat effectief verzuimmanagement belangrijk is voor het succes van jouw bedrijf. Met HelloFlex People heb jij een betrouwbare partner die je ontzorgt op het uitvoeren van alle verzuim gerelateerde werkzaamheden, volledig in overeenstemming met wet- en regelgeving en met oog voor goed werkgeverschap.

Van probleem naar oplossing voor jouw verzuimmanagement

Het gaat niet alleen over het besparen op kosten. Wij weten veel van verzuim en kunnen je helpen dit te verminderen, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bekendstaat als een betrouwbare partner. In de uitzendwereld is het belangrijk om goed om te gaan met verzuim, en daarbij helpen wij. Of het nu gaat om het doorbetalen van salaris of iemand weer aan het werk krijgen, wij zorgen dat alles goed geregeld is.

Langdurig ziekteverzuim kost veel geld, dat weten we. Het gaat niet alleen om het voorkomen van instroom in de Ziektewet of WGA, maar ook om het strategisch plannen om uitkerings- en re-integratiekosten te minimaliseren. Onze casemanagers staan klaar om je te helpen, zodat je verzuim goed beheerd wordt!

Ontzorgen met de uitvoering van verzuimbegeleiding

Wij bieden een complete verzuimbegeleiding vanaf dag 1 tot aan herstelmelding en/of het einde van de wachttijd. Of het nu gaat om ERD, ZUD of verzuim met loondoorbetaling, wij hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen. Dit is wat we te bieden hebben:

 • Uitvoering van de Wet verbetering poortwachter
 • Kennis en uitvoering van de Wet- en Regelgeving (ERD, ZUD)
 • Hoogwaardige gesprekstechniek telefonisch, online en op locatie
 • Administratieve ondersteuning intern en naar het UWV
 • Werken in jouw verzuimsysteem
 • Samenwerken met jouw arbodienst
 • Signaleren van frequent verzuim en advies geven in geval van preventie
 • Toewijzing van een vaste casemanager voor jouw verzuim vragen
 • Een providerboog met verschillende interventionisten (mentaal, fysiek, maatschappelijk werk, traumaopvang, mediation, etc.)
 • Gevraagd en ongevraagd verstrekken van content voor jou en jouw uitzendkrachten ter ondersteuning bij preventieve vraagstukken
 • Aanbieden van diverse trainingen ter verlaging of voorkoming van verzuimkosten

HelloFlex People voor het uitbesteden van je verzuimbegeleiding

Bij HelloFlex People staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel. We benaderen mensen met empathie, maar handelen altijd binnen de grenzen van de wet- en regelgeving. We komen graag bij je langs om in een persoonlijk gesprek onze werkwijze toe te lichten en samen met jou een op maat gemaakt pakket samen te stellen.

Heb je meer informatie nodig of wil je direct gebruik maken van onze verzuimbegeleiding? Neem contact met ons op! We staan je graag te woord.

Wij ontzorgen

125

Actieve intermediairs

Jaarlijks

60.000.000

Totale omzet

Jaarlijks

2.000

Actieve contracten

Benieuwd hoe wij je kunnen
helpen om sneller te groeien?

Verzuimbeleid uitbesteden

Goed werkgeverschap staat hoog in het vaandel. Met empathie staan wij de mensen te woord, maar gaan wij uiteraard altijd lang de lijn van de wet- en regelgeving over tot actie. Graag komen we bij u langs om in een persoonlijk gesprek toelichting te geven op onze werkwijze, waaruit u op maat uw pakket samenstelt.

Bel ons direct op 088 664 64 14 of laat je contactgegevens achter. We nemen graag snel contact met je op om te bespreken hoe we je kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Veelgestelde vragen over het uitbesteden
van je verzuimmanagement

Wat is verzuimbegeleiding?
Waarom is een verzuimbeleid belangrijk voor organisaties?
Waarom verzuimbegeleiding uitbesteden?
Hoe zit de verzuimbegeleiding van HelloFlex People in elkaar?
Hoeveel kost de verzuimbegeleiding van HelloFlex People?
Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je verzuimbegeleiding?