Poedercoater

6 September 2021 Tijdelijk
Categorie: Techniek
Uren per week: 40

Voor een relatie in de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een poedercoater. Een poedercoater is verantwoordelijk voor het poedercoaten van voorwerpen. Het poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij, met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen voorwerp verstoven wordt. Door het poedercoaten blijft het poeder op het product plakken. Je dient hiervoor op een juiste wijze de verfmachine in te stellen en te bedienen maar kan ook handmatig een poedercoating aanbrengen. Beschadigingen of knelpunten overleg je aan je leidinggevende. Hierna zal het betreffende voorwerp in de oven geplaatst worden waarna de verf aan het voorwerp gesmolten wordt. Een van de grote voordelen van het poedercoaten is dat er geen schadelijke stoffen vrij komen. Hierdoor is het coaten c.q. verven van materialen milieuvriendelijk.

De werkzaamheden van een poedercoater zijn over het algemeen geen moeilijke werkzaamheden, echter is het nauwkeurig kunnen werken als  poedercoater wel belangrijk omdat er anders geen goed eindresultaat zal zijn.

Heb jij een LBO+ diploma of een VMBO diploma en heb je enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Wil je iets moois maken en zoek een baan voor de lange duur? Dan is dit wellicht een geschikte baan voor jou.

Profiel bedrijf

Voor verschillende markten maakt men behuizingen en omkastingen met een geheel eigen machinepark. Dit machinepark is zeer geautomatiseerd en modern. Mede hierdoor kan men zich onderscheiden door goede kwaliteit van kleine en grote series plaatwerk. Er wordt vanaf het begin met de klant meegedacht en samengewerkt waardoor het juiste product uiteindelijk geleverd kan worden.

Functie eisen

LBO+, VMBO diploma

Enige kennis en ervaring als poedercoater

Verantwoordelijkheidsgevoel hebben en nauwkeurig kunnen werken.

De juiste (proactieve) werkhouding

Wij zoeken een enthousiast iemand die graag iets moois wil maken.Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Vacature

Neem contact op