Productiemedewerker

14 mei 2021 Vast
Categorie: Overig
Uren per week: 40

Organisatie:

Je gaat werken bij een internationaal toonaangevende fabrikant van autoreparatielakken en -coatings. De lakken worden geproduceerd op twee manieren, namelijk op basis van lak en op basis van water. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad. Hier vindt de verkoop, ontwikkeling, productie, distributie en het trainen van de klanten plaats. De sfeer in het team is hecht. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor een geintje!

 
Zoek jij werk in de productie? Dan hebben we een leuke fulltime baan voor je! Je gaat aan de slag als Productiemedewerker in Lelystad. Jij steekt je handen uit de mouwen bij deze specialist op het gebied van autoreparatielakken en -coatings. Je salaris is rond de €2300 bruto en je krijgt hele goede arbeidsvoorwaarden! Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Functie:

Je hebt een afwisselende dag op het menu staan dus je hebt zin om te starten! Nadat je je koffie op hebt duik je de productieomgeving in. Als productiemedewerker ga jij aan de slag op verschillende afdelingen. Hierdoor verbreedt jij je kennis en leer je nieuwe vaardigheden aan als productiemedewerker. Het is een zeer veelzijdige functie, waar jij je energie goed in kwijt kunt.

 

 Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Vacature