Rioleringsmedewerker

6 September 2021 Vast
Categorie: Bouw
Uren per week: 40
Ben jij enthousiast, gedreven én graag veel op pad tijdens je werkdag? Ga dan aan het werk als Loodgieter in Dronten en omgeving! In deze leuke en afwisselende functie ga je zelfstandig aan de slag met het oplossen van verstoppingen aan de riolering. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en een salaris rond de €2200 bruto per maand. Interessant? Lees verder en solliciteer!

Functie

 

Je gaat als Loodgieter vanuit Dronten aan de slag, maar geen dag is hetzelfde! Het gaat om een zelfstandige functie waarbij je langsgaat bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Wanneer er problemen zijn met de riolering, zoals verstoppingen, wordt jij ingeschakeld. Jij zorgt voor een oplossing zodat de riolering weer helemaal naar behoren werkt. Jij bent communicatief sterk, dus je vindt het hartstikke leuk om in jouw functie contact te hebben met klanten. Zij zijn blij met jouw werk en jij gaat met een voldaan gevoel naar de volgende klus! 

 

Jouw werkzaamheden:

  • Ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden
  • Inspectie van de werkzaamheden
  • Onderhoud aan riolering
  • Kleine reparaties ter plekke uitvoeren


Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Vacature

Neem contact op