Commercieel administratief medewerker

3 September 2021 Vast
Categorie: Overig
Uren per week: 40

Dé specialist op het gebied van dakkapellen!

Organisatie:

Door onze jarenlange ervaring worden alle dakkapellen op een zorgvuldige en zeer vakkundige manier geplaatst waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Een dakkapel wordt bovendien binnen 1 dag op woning geplaatst. Zo bent u bij onze opdrachtgever verzekerd van een kwaliteitsvolle dakkapel tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 
Werkzaamheden: 
Een commercieel administratief medewerk(st)er is zowel telefonisch als schriftelijk per e-mail het aanspreekpunt van al onze klanten. Als spin in het web kan diegene snel schakelen tussen de klant, onze monteurs en de planning. Tevens verzameld de commercieel administratief medewerker de gegevens van de klanten voor de technisch inmeter en de servicemonteur, maakt hier een planning/route voor, brengt de klanten op de hoogte en werkt hiervoor de werkbonnen uit. De commercieel administratief medewerker is tevens verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling.


Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Vacature

Neem contact op