Operator

3 September 2021 Vast
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Uren per week: 40

De uitdaging:

Als Operator in Productie kan je ingezet worden op verschillende werkplekken en werkzaamheden. Als ingangscontroleur verricht je verschillende controles op binnenkomende verse (blad)groenten. In de voorbereiding verwerk je de 'ruwe' grondstof tot een geblancheerd product. In de crème-keuken maak je aan de hand van de receptuur verschillende crèmes en vermeng je deze met het geblancheerde product (bijvoorbeeld spinazie a la crème). Bij de spiraalvriezer begeleid je het proces van invriezen in miniporties. Daarnaast participeer je in in verbetertrajecten in het kader van ons WCM programma (Word Class Manufacturing). Kortom een zeer veelzijdige functie, met een hoge mate van automatisering.

De werkzaamheden vinden plaats in 3 ploegen.

Jouw talent:

Je beschikt over een gedegen opleiding, bijvoorbeeld MAS of Operator A of B. Daarnaast heb je bij voorkeur enige ervaring in de levensmiddelenindustrie in een vergelijkbare functie. Als persoon ben je een aanpakker, zelfstandig, kwaliteitsbewust en heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod:

Wij vragen veel, maar hebben dan ook wat te bieden. Namelijk een zelfstandige, uitdagende baan bij een modern technologisch groenten en fruitverwerkend bedrijf met toekomst en waarin fors geïnvesteerd is en wordt om uit te groeien tot één van de modernste fabrieken in onze sector. Uiteraard geldt hierbij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt een gedegen interne training. Het volgen van cursussen of opleidingen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort bij dit alles een prima arbeidsvoorwaardenpakket.Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Vacature

Neem contact op