Ervaren CNC Kanter

Ulft 23 February 2021 Voltijd Vast
Categorie: Technici, Metaalbewerking
Uren per week: 40
Opleiding: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Voor een metaalbedrijf in Ulft zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende CNC Kanter.

De werkzaamheden bestaan uit zelfstandig programmeren en in- en omstellen van de CNC kantbank (Durma). Aan de hand van tekeningen worden de producten gemaakt. Het gaat om enkelstuks en seriematig kanten van producten. Gezocht wordt iemand met ervaring. Je moet dus in staat zijn de kantbank zelfstandig te programmeren en om te bouwen.


Profiel bedrijf

Het betreft een metaalbedrijf pure sang met meer dan 25 jaar ervaring. De wensen van de klant staan centraal. Daarom wordt er rekening gehouden met lage kosten, snelle levertijd, kwaliteit en service. Dit wordt gewaarborgd door intern zo goed mogelijk om te gaan met kosten en goed te communiceren.

Het bedrijf heeft ca. 20 medewerkers en beschikt over een moderne machinepark. De productie is verdeeld in verschillende afdelingen. Daarnaast verzorgen zij ook voor diverse klanten de expeditie en transport. Door onderling goed te communiceren kunnen zij zich onderscheiden als toeleverancier van klein ijzerwerk.


Functie eisen          

- Minimaal een afgeronde technische vmbo-opleiding en/of vergelijkbare praktijkervaring met het CNC kanten van plaatmateriaal;
- Ervaring met CNC kantbank;
- Je beschikt over ruimtelijk inzicht en je kan een technische tekening lezen;
- Je bent in staat zelfstandig te werken;
- Je hebt een flexibele houding/instelling.

Call to action

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatiebutton op deze vacature of neem telefonisch contact met ons op.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op