Machine operator ( CNC)

Beek Gem Montferland 15 December 2020 Vast
Categorie: Techniek
Uren per week: 40
Opleiding: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Machine operator ( CNC )

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Didam zijn we op zoek naar een Machine operator (CNC) voor de aluminium kozijnen voor de gevelindustrie.

Als machine operator (CNC ) ben je verantwoordelijk voor de voorbewerking van de materialen, voordat deze worden geassembleerd tot kozijn of vliesgevel. Je stelt verschillende (CNC) bewerkingsmachines in en bedient deze ook. Je verzorgt hierbij de aanvoer van materialen voor het productieproces, waarbij je de materialen voorziet van de nodige bewerkingen zodat deze voldoen aan de productietekeningen. Je bewaakt of de bewerkingen goed worden uitgevoerd en controleert de kwaliteit van jouw product. Ook programmeer je de machine zelfstandig wanneer er zich weer nieuwe uitdagingen voordoen. Omdat je de verantwoordelijkheid over een machine hebt, los je kleine storingen zelf op en het verricht je het gebruikersonderhoud aan de machine helemaal zelf.

Heb je deze skills nog niet, dan word je hiertoe opgeleid en krijg je deze ervaring op den duur vanzelf! Als jij een persoon bent die initiatief neemt voor een cursus of training? Er is leer- en ontwikkeltraject en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Profiel bedrijf

Het bedrijf is de professional die actief is in een breed segment van de markt. Van woning bouw- en renovatieprojecten tot en met utiliteitsbouw. Ze leveren aluminium kozijnen vliesgevels, puien en serres voor de professionele markt. De opdrachten worden geheel in eigen beheer uitgewerkt, geproduceerd en gemonteerd. Dit wordt uitgevoerd door een enthousiast, goed opgeleid en gemotiveerd team. Prettige werksfeer staat centraal waarbij een stabiele toekomst aangeboden kan worden.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton of neem telefonisch contact met ons op.


Functie-eisen

Je beschikt over technisch inzicht;

Je beheerst de Nederlandse taal;

Kennis van materiaal en gereedschap;

Zowel goed alleen, als in teamverband kunnen werken;

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;

Een tekening kunnen lezen is een pré;

 

Werktijden zijn:

Maandag tm donderdag 7.30- 16.30 uur

Vrijdag 7.30-15.15 uur

 Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op