Monteur (U)

Ulft 23 February 2021 Vast
Categorie: Technici, Machines en Constructies
Uren per week: 40

Voor een bedrijf in de regio Didam zijn we op zoek naar een monteur voor een vaste baan. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van installaties, de leidingsystemen monteren en de bijbehorende apparaten aansluiten en gebruiksklaar maken. Je gaat regelmatig naar projecten in Nederland en daar installeer de installatie volgens bijbehorende tekening en gestelde eisen. Je bewaakt de voortgang van het project en je voert veelvuldig overleg met collega’s die ook op hetzelfde project werkzaam zijn.

Wij zijn op zoek naar mensen met een MBO werk en denkniveau. Alle monteurs zijn in het bezit van een geldig VCA certificaat dus wanneer je deze niet hebt, dan moet je bereid zijn om deze te halen. Je wordt intern opgeleid om de las- en lijmtechnieken onder de knie te krijgen. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en E. Verder gaat de voorkeur naar mensen die werkzaam zijn geweest in de installatietechniek of procestechniek. Maar ben je jong, heb je technisch inzicht en twee rechterhanden, dan willen wij jou graag opleiden tot een volwaardig monteur. Verder zoeken wij mensen die representatief zijn, communicatief vaardig zijn, goed kunnen inspelen op onverwachte situaties en mensen die kritisch en kwaliteitsbewust zijn die in oplossingen denken. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij op zoek naar een baan waar je nog jaren lang plezier in zult beleven, dan wil ik jou vragen te reageren.

Profiel bedrijf

Het betreft een dynamisch en innovatief bedrijf dat is gespecialiseerd in kunststof. Het bedrijf bestaat al een tijdje en heeft ruime ervaring. Ze onderscheiden zich door kwaliteit, vakkundigheid en beproefde oplossingen te leveren. Omdat ze diverse disciplines onder 1 dak hebben kunnen ze een totaaloplossing leveren. Men ontwikkeld en ontwerpt, men heeft een eigen werkplaats waar alles gemaakt wordt en vervolgens wordt het product op locatie opgebouwd en getest. Maatwerk is hun kracht.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatiebutton op deze vacature of neem telefonisch contact met ons op.

Functie-eisen
- MBO opleiding bij voorkeur technisch
- In bezit zijn van een VCA diploma of bereid zijn deze te behalen
- In bezit van een rijbewijs BE
- Technisch inzicht hebben
- Flexibel, om kunnen gaan met onverwacht omstandigheden
- Gemotiveerd en enthousiast

Regio
Didam


Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.
Tags
Installatietechniek
Primary skills
Montagemedewerker
Servicemonteur
Productiemedewerker / assemblagemedewerker

Neem contact op