HelloFlex People

De succesformule van Flexx4nu

Persoonlijke aandacht en passie voor je vak

Het beste kleinschalige uitzendbureau starten voor het MKB in de regio Helmond, Eindhoven. Dat was wat Jeffrey Wijngaarden voor ogen stond toen hij in 2010 begon met Flexx4nu. Nu, 7 jaar later, ziet hij dat zijn aanpak werkt. Hij en zijn team richten zich volledig op de kern van hun werk: het vinden van talent in administratief, secretarieel, financieel, technisch en productie personeel. De backoffice laat hij verzorgen door het extern administratiekantoor Flexx4Nu Services.

Uitdaging

De local hero in het ontdekken van talent. Dat is wat Flexx4nu voor kandidaten en MKB bedrijven wil zijn. Om dat elke dag opnieuw waar te maken vindt Wijngaarden het belangrijk om al zijn aandacht te kunnen richten op het spreken met talent, het luisteren naar de wensen van MKB bedrijven in de regio en het aanvoelen van trends in de arbeidsmarkt. ”Ik maak snel en makkelijk contact met opdrachtgevers en met de juiste kandidaten” aldus Wijngaarden. Maar hoe zorg je er voor dat alle overige taken ook goed worden uitgevoerd?

Oplossing

”Om focus te houden op je kerntaken is het belangrijk om de administratieve taken te laten uitvoeren door mensen met dezelfde passie, zorgvuldigheid en daadkracht als ikzelf”, volgens Wijngaarden. ”Dat geeft mij vrijheid en een gerust hart. Zo blijven mijn financiële risico’s beperkt.” Daarom besloot hij de verloning, uitbetaling en juridisch werkgeverschap uit te besteden aan Flexx4Nu Services, een handelsnaam van HelloFlex People.

Resultaat

Flexx4nu heeft inmiddels een stevige positie in de regio opgebouwd. Het team van Flexx4nu kan zich volledig richten op het geven van persoonlijke aandacht aan kandidaten en opdrachtgevers. Een spontaan whatsappje, telefoontje, email of een bezoek aan het bedrijf. Klanten en talenten laten meedenken over nieuwe initiatieven zoals opleidingen of collectieve kortingen. Het zijn juist die kleine attenties die het verschil maken en die betrokken klanten en ambassadeurs opleveren voor Flexx4Nu. ”Eigenlijk is dat ons verbindt met onze partners”, zo vat Wijngaarden het samen: ”Persoonlijke aandacht en passie voor je vak. Laat iedereen doen waar hij goed in is.”