HelloFlex People

Burger Support sterk voor werk in Flevoland

“we kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring van HelloFlex People”

Marcel en Maaike Burger zijn de oprichters en eigenaren van Burger Support. Na hun start bij grote bedrijven in de uitzendbranche, zijn ze ruim dertien jaar geleden samen begonnen met hun eigen bureau. Burger Support is sinds 2005 uitgegroeid tot een complete HR-dienstverlener in de provincie Flevoland. Haar missie: Talent behouden voor onze regio.

Uitdaging

Voorheen was het een trend dat mensen die in de regio opgroeiden elders in het land gingen werken. Het was een uitdaging voor bedrijven uit onze regio om mensen ergens anders uit het land binnen te halen. De bedrijven zelf hebben zich nooit goed geëtaleerd in de marketingbranche. Er zijn 40.000 bedrijven in Flevoland, waarvan al zo’n 28.000 zzp’ers. Na de crisis kregen veel mensen geen vast dienstverband en ontstonden er veel tijdelijke opdrachten, op dat moment werden flexkrachten echt belangrijk. Veel bedrijven zijn nog steeds onzeker. “De wet- en regelgeving wordt alleen maar zwaarder. Als werkgever ben je steeds meer verantwoordelijk”, zegt Marcel. “De veranderingen in wetgeving volgen elkaar snel op, waardoor het lastig is te overzien en ze het werkgeverschap liever uitbesteden”.

Oplossing

“Wegens de toenemende vraag naar flexkrachten moesten wij een dienst voor tijdelijke krachten gaan implementeren. Onze core business bestaat uit HR-Support, werving en selectie en HR-on demand, maar daarnaast bieden wij ook Student support en Flex-support aan. Voor sommige bedrijven dienen wij als een casemanager. Omdat we onze handen vrij willen houden en ons willen richten op hetgeen waar wij goed in zijn, hebben wij de backoffice van onze Flex-support bij HelloFlex People neergelegd, aldus Maaike Burger.

Resultaat

“Voor de backoffice en verloning vertrouwen we op de kennis en ervaring van HelloFlex People. Het is niet de goedkoopste manier, maar we kiezen bewust voor het gemak, de full-service dienstverlening en omdat zij goed zijn in wat zij doen. Dit zorgt ervoor dat wij ons kunnen focussen op onze core business en tegelijkertijd weten wij dat onze backoffice professioneel wordt geregeld.”

Ben je benieuwd wat HelloFlex People voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.