Backoffice uitzendbureau uitbesteden?

Wil jij de backoffice van jouw uitzendbureau uitbesteden? HelloFlex People helpt je graag op weg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vaste business consultant

Je krijgt een vaste business consultant bij HelloFlex People. Deze kent jou en je onderneming, en biedt persoonlijke hulp en ondersteuning wanneer je daar behoefte aan hebt.

Geen administratieve rompslomp

Je business consultant verzorgt o.a. de urenadministratie, verloning, facturatie, contractbeheer, kredietchecks opdrachtgevers en verzuimverwerking.

Experts op gebied van wet- en regelgeving

Je business consultant is altijd op de hoogte van het laatste nieuws en eventuele veranderingen in de wet- en regelgeving van de uitzendbranche.

Wat is de backoffice van een uitzendbureau?

De backoffice van een uitzendbureau kun je zien als de ‘achterkant’ van je onderneming. Het is het gedeelte van je organisatie dat speciaal is ingericht voor de verwerking van administratieve processen, en waar geen sprake is van direct contact met de klant. Met andere woorden: alle werkzaamheden die ‘achter de schermen’ plaatsvinden, gebeuren in de backoffice. Het is van essentieel belang dat je backoffice goed wordt ingericht. Als dat niet het geval is, kan dit catastrofale gevolgen hebben voor je onderneming. Tenslotte is het belangrijk dat je werknemers tijdig en correct uitbetaald krijgen, en dat afdrachten aan de belasting en pensioenfondsen netjes worden afgehandeld. Steeds meer uitzendbureaus kiezen ervoor om de backoffice uit te besteden. Niet alleen omdat dit een aanzienlijke kostenbesparing oplevert en omdat zij dan administratieve lasten kunnen minimaliseren, maar ook om dat dit hen de mogelijkheid biedt om zich volledig op hun kerntaak te focussen: het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer!

Backoffice uitzendbureau uitbesteden?

Het uitbesteden van je backoffice zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar alle administratieve, financiële en juridische rompslomp die gepaard gaan met het runnen van een uitzendbureau. Wij van HelloFlex People kunnen je backoffice werkzaamheden uit handen nemen. Wil je alleen de salarisadministratie uitbesteden? Dan nemen wij de urenadministratie, de verloningen en de facturatie voor onze rekening. Maar je kunt er ook voor kiezen om het volledige werkgeverschap aan ons over te dragen. In dat geval regelen wij alles: van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot het uitvoeren van kredietchecks en het afdragen van belastingen. Daarbij bieden wij juridische ondersteuning en ondersteuning bij CAO vraagstukken. Je krijgt een vaste business consultant, dus je hebt altijd één vertrouwd aanspreekpunt. En je hoeft je nergens meer druk over te maken!

Onze Services

Wanneer je van onze services gebruikmaakt, kun je het juridisch werkgeverschap bij ons neerleggen óf zelf juridisch werkgever blijven.

FullService

Kies voor zekerheid. Wij verzorgen alle administratieve zaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.

InService

Wil je zelf juridisch werkgever blijven maar ontzorgd worden wat betreft de loonadministratie? Dan is het InService model van HelloFlex People wellicht iets voor jou.

Ervaringen met HelloFlex People

Erkende kwaliteit

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.