HelloFlex People

Aandacht blijft het handelsmerk voor Offiss

Meer betrokkenheid in de dienstverlening door het uitbesteden van administratieve rompslomp

Offiss is is in 2010, ten tijde van de economische crisis, opgericht en bemiddelt tijdelijke en vaste medewerkers gericht op Front Office en Office Management. Jasper van der Haar en Marieke Pluim-Verburg wilden hun ervaring gebruiken om het bemiddelen van office personeel op hun eigen manier aan te pakken. Bedrijven in de Randstad die op zoek zijn naar secretaresses en receptionistes , kunnen bij Offiss terecht voor:

  • Ondersteuning bij invulling van vaste en tijdelijke functies
  • Outsourcing van de Front Office
  • Kwaliteitsonderzoek naar én training van vaste medewerkers

Offiss onderscheidt zich de afgelopen 7 jaar met teamwork, een professionele uitstraling en servicegerichtheid. Alle backoffice werkzaamheden zijn bij HelloFlex People uitbesteed. Een strategie die een succesformule is gebleken.

Uitdaging

Het vak van office medewerker wordt alsmaar breder. Het wordt steeds vanzelfsprekender dat je als receptionist of secretaresse beschikt over veel verschillende specifieke vaardigheden. “Een receptioniste is allang niet meer alleen bezig met binnenkomende telefoontjes en het ontvangen van bezoekers. Bijspringen voor PR of marketingtaken en het assisteren bij financieel administratieve werkzaamheden is geen uitzondering,” zegt Van der Haar. Voor Offiss is dit een uitdaging om professionals uit te zenden die over een breed palet aan skills beschikken. Het feit dat de juiste medewerkers steeds moeilijker te vinden zijn, maakt dit des te lastiger.

Oplossing

Marieke en Jasper werken intensief samen aan een dienstverlening die gericht is op aandacht, vooruitdenken en flexibiliteit. Ze kunnen zich volledig toeleggen op hun signatuur, door alle backoffice werkzaamheden uit te besteden. De vertrouwde werkwijze en goede interne communicatie geeft Offiss een streepje voor bij opdrachtgevers, die hun blindelings vertrouwen. “Als het nodig is, springen wij zelf bij in de bezetting. Daardoor begrijpen we natuurlijk ook nog beter wat er speelt en wie op welke plek het best tot haar recht komt.”, aldus Van der Haar. De secretaresses binnen onze pool hebben door hun diverse ervaring de skills om snel taken op te pakken binnen organisaties en afdelingen of personen direct te ontlasten. Inmiddels heeft Offiss een team van 30 ambulante receptionisten en secretaresses die inzetbaar zijn in een brede kring van opdrachtgevers.

Resultaat

De volledige focus op aandacht voor opdrachtgevers en werknemers werpt zijn vruchten af. Verschillende opdrachtgevers uit Amsterdam, Utrecht, Almere en ’t Gooi maken graag gebruik van de diensten van Offiss. “Zakelijk gezien mogen wij niet mopperen. We hebben een mooi bedrijf en we zien dat onze omzet dit jaar sterk is gegroeid vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Inmiddels zijn we gegroeid en verhuisd naar het representatieve kantorengebouw aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost. “Wij kunnen hier sollicitanten ontvangen en gesprekken voeren in het sociale hart van het gebouw,” zegt Marieke. “Het plezier in ons werk helpt natuurlijk enorm, maar vergis je niet; ook wij moeten ons inspannen om de juiste kandidaten aan ons te binden en te interesseren voor onze opdrachtgevers. Aandacht blijft ons handelsmerk.”