Sneller groeien
en meer succes?Het HelloFlex People Starterspakket is jouw gratis kickstarter!

Een uitzendbureau beginnen vergt veel voorbereiding. Om je sneller op weg te helpen, hebben we het HelloFlex Starterspakket samengesteld. Een speciaal pakket met 3 waardevolle cadeaus:

  • Starters Guide: 5 stappen voor een vliegende start
  • Gratis Quickscan: adviesgesprek met onze specialist
  • Jouw Quick Wins: adviesdocument met aanbevelingen

Start direct en claim je eerste cadeau:
download de HelloFlex Starters Guide 

Het HelloFlex Starterspakket

Wil je een uitzendbureau beginnen of ben je net gestart? Dan zijn er veel zaken die je moet inregelen. Waarschijnlijk heb je al informatie ingewonnen en misschien heb je ook de nodige acties ondernomen. Als doorgewinterde specialisten in de flexbranche hebben wij door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan. En daar profiteren elke dag meer dan 150 uitzendbureaus en bijna 3.000 flexwerkers van. HelloFlex People helpt ook jou graag verder. Om een vliegende start te maken, sneller door te groeien en succesvoller te zijn. Daarom hebben we het HelloFlex Starterspakket ontwikkeld. Een 3-traps raket voor startende ondernemers in de flexbranche.

1. De HelloFlex Starters Guide

Deze digitale handleiding beschrijft 5 belangrijke stappen die je als beginnende uitzendorganisatie moet nemen om de basis te leggen voor je succes. Denk hierbij aan wet- en regelgeving, verplichte certificeringen, het toepassen van de juiste inlenersbeloningen en het inregelen van je backoffice processen.

2.Gratis Quickscan

Nu je de Starters Guide in de pocket hebt, is het tijd voor de volgende stap. Een HelloFlex People specialist komt persoonlijk bij je langs en neemt de tijd om samen met jou de topics door te nemen die essentieel zijn bij het succesvol starten van je uitzendonderneming, zoals:

  • Financiering
  • Wet- en regelgeving
  • Contractvormen
  • ABU of NBBU

3. Adviesdocument met jouw Quick Wins

Om het Starterspakket compleet te maken en je echt een vliegende start te geven, ontvang je na de Quickscan een maatwerk adviesverslag. Dit advies is gebaseerd op de topics die zijn besproken tijdens de Quickscan, en geeft jou als startende intermediair de handvatten om gericht te groeien!

Steeds meer intermediairs,
kunnen doen waar ze goed in zijn

0

Tevreden intermediairs

0

Aangesloten inleners

0

Actieve flexwerkers

0

Gemiddelde omzetstijging

Bereken je kostprijs

Benieuwd wat je kostprijs is bij HelloFlex People? Bereken het hier direct voor ABU of NBBU.

Download na de berekening onze Tariefwijzer om al onze tarieven en services in detail te bekijken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed