Uitzendbureau beginnen?

Helloflex People helpt jou als startend uitzendbureau gratis op weg met 5 essentiële tips! Creëer de voorwaarden voor een flitsende start!

5 tips voor een vliegende start

Boek een adviesgesprek met een business consultant​

Krijg op-maat advies om nog succesvoller te zijn​

Verzekerd van expertise

Als intermediair ben je verzekerd van onze expertise op het gebied van de relevante wet- en regelgeving, alsmede onze certificeringen en branchelidmaatschap.

Juridisch werkgeverschap

Wij verzorgen alles voor je, waaronder vierwekelijkse verloning en betaling, contractbewaking, verzuimbegeleiding, facturaties, incasso- en debiteurenbeheer.

Er gaat niets uit als er niets binnenkomt

Je werkt 100% zelfstandig. Je hoeft pas voor onze dienstverlening te betalen als je daadwerkelijk omzet maakt.

Neemt de administratie te veel tijd in beslag? Wij nemen het graag van je over!

Nemen de administratieve werkzaamheden van je uitzendbureau te veel tijd in beslag, en kom je daardoor haast niet meer toe aan ondernemen? Of ben je net gestart als intermediair en wil je graag besparen op de kosten voor een accountant, NEN-certificering en backoffice software?

Waarom dan niet de backoffice uitbesteden aan HelloFlex People? Wij kunnen je alle backoffice werkzaamheden uit handen nemen. Hierbij kun je denken aan alle dagelijkse werkzaamheden, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van verloningen en facturatie, debiteurenbeheer, het uitvoeren kredietchecks van opdrachtgevers en het verwerken van ziekmeldingen. Ook de afdrachten richting de Belastingdienst, StiPP en sectorfonds nemen wij voor onze rekening.

Maar wij bieden ook juridische ondersteuning en ondersteuning bij CAO vraagstukken wanneer daar behoefte aan is. Kortom, wij werken voor jou!

Behoud je eigen identiteit voor opdrachtgevers en flexwerkers met de White Label service

Wanneer je ervoor kiest om je backoffice werkzaamheden aan ons uit te besteden, kun je kiezen voor een White Label inrichting.

Dat wil zeggen dat wij het werk doen, terwijl jij gewoon onder je eigen naam opereert. Dit zorgt ervoor dat je je eigen identiteit voor opdrachtgevers en medewerkers zoveel mogelijk kunt behouden.

Je krijgt toegang tot ons HelloFlex webportaal, dat van jouw logo en huisstijl kleuren wordt voorzien. Je logo staat tevens op de facturen en loonstroken die wij voor je versturen. Contracten, formulieren, Algemene Voorwaarden en andere documenten worden ook gewoon van jouw handelsnaam voorzien. Die consistentie werkt een vertrouwde indruk bij je opdrachtgevers en medewerkers.

Onze Services

Wanneer je van onze services gebruikmaakt, kun je het juridisch werkgeverschap bij ons neerleggen óf zelf juridisch werkgever blijven.

FullService

Kies voor zekerheid. Wij verzorgen alle administratieve zaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.

InService

Wil je zelf juridisch werkgever blijven maar ontzorgd worden wat betreft de loonadministratie? Dan is het InService model van HelloFlex People wellicht iets voor jou.

Ervaringen met HelloFlex People

Erkende kwaliteit

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.