SEU-opleiding

Wie als gediplomeerd intercedent of vestigingsmedewerker aan de slag wil of zichzelf wil onderscheiden binnen de uitzendbranche, moet een examen afleggen bij de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit SEU-examen vergt echter wel de nodige kennis en voorbereiding. Daarom biedt HelloFlex People haar actieve intermediairs 100% vergoeding van de SEU-opleiding aan.

Wat houdt de SEU-opleiding in?
De SEU-opleiding van HelloFlex People biedt jou de mogelijkheid om zelfstandig voor het SEU-examen te studeren. We stellen dynamische E-Learning hulpmiddelen beschikbaar; daarmee kun je 24 uur per dag leren, waar en wanneer het jou uitkomt. Gewoon op je tablet, iPhone, smartphone, laptop of PC, zonder dat je hiervoor externe software nodig hebt. En als je behoefte hebt aan extra begeleiding, dan kun je via het E-portaal contact leggen met onze SEU-docenten. Zij zijn er om jou online hulp te bieden tijdens je studietraject. Na het afronden van de opleiding ben je in staat het SEU-examen met goede resultaten af te leggen.

Jouw resultaat

  • Meer parate kennis
  • Risicobeperking
  • Imagoboost

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de SEU-opleiding uitgebreid aan bod:

  • Kennis van de organisatie van de uitzendbranche
  • Relevante wet- en regelgeving
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Gedragsregels en bepalingen op het gebied van aansprakelijkheid en de CAO
  • Arbeidscommunicatie
  • Marktbewerking

Hoe lang duurt de SEU-opleiding?
De Basisopleiding Intercedent is volledig via internet te volgen, en je hebt voor een periode van 6 maanden onbeperkt toegang tot het E-Learning portaal. Je bepaalt zelf wanneer je begint en binnen welk tijdsbestek je de opleiding wil afronden. De studiebelasting bij een thuisstudie is natuurlijk voor iedereen verschillend. De kandidaten die bij ons in één keer zijn geslaagd voor het SEU-examen, zeggen gemiddeld 45 uur met de SEU-opleiding bezig te zijn geweest.

Zijn er ook praktijkdagen?
Merk je dat een thuisstudie je toch niet zo makkelijk afgaat als je gedacht had? Of heb je de behoefte om je opgedane kennis te delen of te bespreken met medestudenten? Onze kennispartner Flextrain organiseert iedere maand praktijkdagen op verschillende locaties in Nederland, waar jij ook aan kunt deelnemen. Reserveren kan via de Flextrain website, of door een mailtje te sturen naar info@flextrain.nl.

Wat is de investering voor de SEU-opleiding?
De kosten voor de HelloFlex People E-Learning SEU-opleiding Intermediair bedragen €315,00. De kosten voor het SEU-examen (rechtstreeks te boeken bij de SEU) bedragen €177,91. Deze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Wij hebben geen moment zorgen over onze backoffice.

Jasper van der Haar
Partner, Offiss
SEU-opleiding 100% vergoed

Meer weten over onze SEU-opleiding service voor HelloFlex People klanten? Laat dan je contactgegevens achter, en we nemen snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed