Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij jou salarisadministratie uitbesteden en toch zelf de touwtjes in handen houden?  HelloFlex People helpt jou graag verder!

  • Professionele backoffice software
  • Dedicated business consultants
  • Alle benodigde certificeringen

Laat je gegevens achter, wij nemen snel contact met je op:

HelloFlex salarisadministratie uitbesteden

Vaste business consultant

Je krijgt een vaste business consultant bij HelloFlex People. Deze kent jou en je onderneming, en biedt persoonlijke hulp en ondersteuning wanneer je daar behoefte aan hebt.

Geen dagelijkse administratieve werkzaamheden meer

Je dedicated business consultant verzorgt o.a. de urenadministratie, verloning, facturatie, contractbeheer en het verwerken van ziek- en hersteldmeldingen.

Experts op gebied van wet- en regelgeving

HelloFlex People houdt jou als intermediair altijd op de hoogte van het laatste nieuws en veranderingen in de wet- en regelgeving. Daar heb je zelf dus geen omkijken meer naar.

Salarisadministratie uitbesteden HelloFlex People

Wat is de backoffice van een uitzendbureau?

De salarisadministratie van een uitzendbureau kun je zien als een onderdeel van de ‘achterkant’ van je onderneming. Het is het gedeelte van je organisatie dat speciaal is ingericht voor de verwerking van administratieve processen, en waar geen sprake is van direct contact met de klant. Met andere woorden: alle werkzaamheden die ‘achter de schermen’ plaatsvinden, gebeuren in de backoffice. Het is van essentieel belang dat je backoffice goed wordt ingericht. Als dat niet het geval is, kan dit catastrofale gevolgen hebben voor je onderneming. Tenslotte is het belangrijk dat je werknemers tijdig en correct uitbetaald krijgen, en dat afdrachten aan de belasting en pensioenfondsen netjes worden afgehandeld. Steeds meer uitzendbureaus kiezen ervoor om de salarisadministratie of de volledige backoffice uit te besteden. Niet alleen omdat dit een aanzienlijke kostenbesparing oplevert en omdat zij dan administratieve lasten kunnen minimaliseren, maar ook om dat dit hen de mogelijkheid biedt om zich volledig op hun kerntaak te focussen: het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer!

Backoffice uitzendbureau uitbesteden?

Het uitbesteden van je backoffice zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar alle administratieve, financiële en juridische rompslomp die gepaard gaan met het runnen van een uitzendbureau. Wij van HelloFlex People kunnen je backoffice werkzaamheden uit handen nemen. Wil je alleen de salarisadministratie uitbesteden? Dan nemen wij de urenadministratie, de verloningen en de facturatie voor onze rekening. Maar je kunt er ook voor kiezen om het volledige werkgeverschap aan ons over te dragen. In dat geval regelen wij alles: van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot het uitvoeren van kredietchecks en het afdragen van belastingen. Daarbij bieden wij juridische ondersteuning en ondersteuning bij CAO vraagstukken. Je krijgt een vaste business consultant, dus je hebt altijd één vertrouwd aanspreekpunt. En je hoeft je nergens meer druk over te maken!

Bereken je kostprijs

Benieuwd wat je kostprijs is bij HelloFlex People? Bereken het hier direct voor ABU of NBBU.

Download na de berekening onze Tariefwijzer om al onze tarieven en services in detail te bekijken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed