Over ons

Business partner voor uitzendbureaus sinds 2008

Een decennium geleden werd HelloFlex People opgericht om intermediairs in de flexbranche te ontzorgen door middel van haar full-service backoffice dienstverlening, FlexService en HelloFlex software, en het delen van kennis over wet- en regelgeving. Hiermee was HelloFlex People de eerste en enige partij die zich met haar backoffice services alléén op intermediairs richt.

Backoffice ontzorging, innovatieve software en kennis van de flexbranche
Daar waar het in 2008 met één persoon begon, is HelloFlex People inmiddels uitgegroeid tot een professioneel team bestaande uit specialisten met de nodige kennis en ervaring in de flexbranche. Hierdoor weten we als geen ander wat je als intermediair nodig hebt om je werk goed en efficiënt uit te voeren. Deze toegewijde backoffice specialisten dragen zorg voor een foutloze administratieve afwikkeling van het commercieel proces, zodat de aangesloten intermediair focus kan houden op de werving en selectie. De toegevoegde waarde van HelloFlex People is door de jaren heen steeds sterker geworden in een branche die te maken heeft met continue veranderingen van wet- en regelgeving. Een betrouwbare backoffice partner met kennis van deze zaken is onmisbaar voor elke intermediair of uitzendbureau die zich wil focussen op haar commerciële activiteiten.

 

Onze ervaren en toegewijde backoffice specialisten staan iedere dag klaar om jou van deskundig advies en de beste service te voorzien. HelloFlex People works for you! Inmiddels kunnen we met trots terugkijken op tien succesvolle en leuke jaren en zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

– lldikó Kalmár, Manager Operations HelloFlex People

HelloFlex, enjoy intelligent tools
De HelloFlex tools helpen ons onze dienstverlening te versterken en onze partners steeds beter te bedienen. HelloFlex is een cloudoplossing bestaande uit geïntegreerde sourcing tools waardoor het werk voor onze intermediairs efficiënter, makkelijker en leuker wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal opstellen en versturen van contracten of opdrachtbevestigingen om deze vervolgens elektronisch te laten ondertekenen. Ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig kandidaten online in te laten schrijven en aan opdrachtgevers voor te stellen zijn belangrijke voordelen die HelloFlex biedt. En door de optimale koppeling met onze backoffice software FlexService zorgen we voor een betrouwbaar en nauwkeurig verloningsproces voor onze aangesloten intermediairs.

Nee tegen discriminatie!
Op maatschappelijk gebied is HelloFlex People ook actief. Zo staat HelloFlex People voor goed werkgever- en opdrachtgeverschap. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Wij vinden dat de juiste kandidaat niet wordt bepaald op basis van afkomst, geloof, geslacht, zwangerschap of leeftijd. Wij zeggen daarom ‘nee’ tegen discriminatie en ‘ja’ tegen een meer diverse arbeidsmarkt. We werken graag samen met brancheorganisaties NBBU en ABU en ondersteunen de ABU campagne “Werk jij mee, zeg nee”. Lees hier meer over op de ABU campagnesite.

Teamwork makes the dream work
Tien jaar naar dato is HelloFlex People nog steeds de enige partij in Nederland die zich uitsluitend richt op intermediairs in de flexbranche. Gezamenlijk zijn we groot geworden, want aangesloten intermediairs profiteren mee van het succes van HelloFlex group. Wij zien dit als een kroon op ons werk.

Waarom HelloFlex People?

Ervaren business consultants

Ervaar complete ontzorging. Over zaken zoals het opmaken van contracten, het versturen van bevestigingen en het verzorgen van de loonadministratie hoef jij je geen zorgen te maken.

Gratis HelloFlex
online tools

HelloFlex tools maken het jou en je relaties graag makkelijker. Urenbriefjes worden online ingevuld. Loonstrookjes zijn op elk gewenst moment in te zien. En contracten worden digitaal ondertekend.

Een eigen specialist

Bij HelloFlex People krijg je een eigen business consultant die niet alleen kennis heeft van de flexmarkt, maar ook van je organisatie. Een dedicated collega op afstand.

Up-to-date kennis van wet- en regelgeving

HelloFlex People houdt jou als intermediair altijd op de hoogte van het laatste nieuws en regelgeving. Dit betekent dat jij zelf geen omkijken meer hebt naar veranderingen in de wet en regelgeving.

Toegang tot de HelloFlex People Academy

Ben je al in het bezit van een SEU-certificaat? Als aangesloten intermediair kun je deze gratis halen! Ook houden we je op de hoogte met andere opfristrainingen.

ABU en NBBU-lid, en certificaten VCU, NEN, ISAE

Bij HelloFlex People ben je verzekerd van onze expertise, branchelidmaatschap en certificeringen. Je vindt al onze certificeringen hier terug.

Ons team

Op zoek naar de business partner die je volledig ontzorgt?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

  • Ik ben geïnteresseerd:

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed