Over HelloFlex People

HomeOver ons

Administratieve ontzorging, innovatieve software en kennis van de flexbranche

In 2008 één persoon, in 2021 één team. HelloFlex People is door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel team met een schat aan kennis en ervaring in de flexbranche. Hierdoor weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om je werk goed en efficiënt uit te voeren. HelloFlex People is een betrouwbare business partner die zorg draagt voor je backoffice, ondersteunt in de wet- en regelgeving en doet aan werving en selectie van gekwalificeerde medewerkers.

Uitzenders optimaal faciliteren

Goed werkgeverschap wordt steeds belangrijker in de uitzendbranche. Voor HelloFlex People is dit niet nieuw. Wat wij doen is de manier om goed werkgeverschap voor uitzendkrachten te garanderen. Onze klanten zijn intermediairs, vaak gespecialiseerd in een niche. Zij hebben hart voor hun vak, maar diepgaande kennis van de actuele regelgeving vraagt voortdurende en vooral gespecialiseerde aandacht. Zij willen goed werkgeverschap voor hun uitzendkrachten. Wij ondersteunen intermediairs niet alleen in de allocatieve functie maar ook op de administratieve werkzaamheden. In feite functioneren wij als hun hoofdkantoor, waar ze voor raad en advies terecht kunnen.

HelloFlex, enjoy intelligent tools

De HelloFlex tools helpen ons onze dienstverlening te versterken en onze partners steeds beter te bedienen. HelloFlex is een cloudoplossing bestaande uit geïntegreerde sourcing tools waardoor het werk voor onze intermediairs efficiënter, makkelijker en leuker wordt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal opstellen en versturen van contracten of opdrachtbevestigingen om deze vervolgens elektronisch te laten ondertekenen. Ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig kandidaten online in te laten schrijven en aan opdrachtgevers voor te stellen zijn belangrijke voordelen die HelloFlex biedt. En door de optimale koppeling met onze backoffice software FlexService zorgen we voor een betrouwbaar en nauwkeurig verloningsproces voor onze aangesloten intermediairs.

Nee tegen discriminatie!

Op maatschappelijk gebied is HelloFlex People ook actief. Zo staat HelloFlex People voor goed werkgever- en opdrachtgeverschap. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Wij vinden dat de juiste kandidaat niet wordt bepaald op basis van afkomst, geloof, geslacht, zwangerschap of leeftijd. Wij zeggen daarom ‘nee’ tegen discriminatie en ‘ja’ tegen een meer diverse arbeidsmarkt. We werken graag samen met brancheorganisaties NBBU en ABU en ondersteunen de ABU campagne “Werk jij mee, zeg nee”. Lees hier meer over op de ABU campagnesite.

Ons team

Director Operations

Ildikó Kalmár

Senior Sales Consultant

Wim Rook

Accountmanager

Edwin Beekman

Proces Coördinator

Marlies Stom

Senior Sales Consultant

Lennaert Groen

Consultant

Wendy Versluis

Senior Consultant

Lisette Brons

Senior Consultant

Jolien Gerrits

Senior Consultant

Barbara van Brummelen

Consultant

David Beemer

Medewerker Debiteurenbeheer

Marjilde Stuyt

Jr. Financial Controller

Samira Bouchammir

Consultant

Melvin Verhoef

Assistent Verzuimcoördinator

Sharine Vodegel

Assistent Consultant

Judith van der Ploeg

Verzuimcoördinator

Akke Lankreijer

Assistent Verzuimcoördinator

Charlotte van der Stoel

Recruiter

Mariëlle Reijerkerk