Over HelloFlex People

HomeOver ons

Jarenlange ervaring in de flexbranche

HelloFlex People is door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel uitzendbureau met een schat aan kennis en ervaring in de flexbranche. Hierdoor weten wij als geen ander wat voor een uitzendkracht of opdrachtgever belangrijk is. HelloFlex People is een betrouwbare schakel tussen de opdrachtgever en uitzendkracht.

Goed werkgeverschap staat bij ons voorop

Goed werkgeverschap wordt steeds belangrijker in de uitzendbranche. Voor HelloFlex People is dit niet nieuw. Wij garanderen goed werkgeverschap voor uitzendkrachten en volgen zowel de ABU als NBBU CAO met de daaruit geldende regels m.b.t. inlenersbeloning, opvolgend werkgeverschap en discriminatie.

Uitzenden volledig geautomatiseerd

Om werken via HelloFlex People leuker en makkelijker te maken, hebben we vrijwel alle uitzendprocessen geautomatiseerd met onze eigen HelloFlex software. Denk hierbij aan het digitaal opstellen en versturen van contracten en deze elektronisch laten ondertekenen. Ook de mogelijkheid om uitzendkrachten online in te laten schrijven zijn belangrijke voordelen die HelloFlex biedt. Daarnaast kun je met onze software rekenen op een betrouwbaar en nauwkeurig verloningsproces.

Nee tegen discriminatie!

Op maatschappelijk gebied is HelloFlex People ook actief. Zo staat HelloFlex People voor goed werkgever- en opdrachtgeverschap. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Wij vinden dat de juiste uitzendkracht niet wordt bepaald op basis van afkomst, geloof, geslacht, zwangerschap of leeftijd. Wij zeggen daarom ‘nee’ tegen discriminatie en ‘ja’ tegen een meer diverse arbeidsmarkt. We werken graag samen met brancheorganisaties NBBU en ABU en ondersteunen de ABU campagne “Werk jij mee, zeg nee”. Lees hier meer over op de ABU campagnesite.

De juiste begeleiding bij verzuim

Vanuit goed werkgeverschap voelt HelloFlex People zich betrokken bij zieke uitzendkrachten. Naast de verzuimbegeleiding van de zieke uitzendkrachten verzorgen wij ook de re-integratie van herstellende uitzendkrachten onder de naam HelloFlex WorkForce. Het is in ieders belang dat de uitzendkracht terugkeert in het arbeidsproces. Met elkaar zorgen we voor een kwalitatief en duurzaam re-integratieproces. Lees op onze FAQ-pagina meer over onze verzuimbegeleiding!

Neem vrijblijvend contact op

 Ben jij geïnteresseerd in 1 van onze vacatures? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met jou op.