Onze services

Business services en meer

Zie jij genoeg kansen om snel te groeien, maar word je geremd door een enorme hoeveelheid aan administratie? De steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt zorgt niet alleen voor veel nieuwe business en potentiële omzet, je evenredig toenemende busy-ness kan je evengoed beteugelen. HelloFlex People biedt je de middelen om je commerciële vleugels uit te slaan, door je te ontlasten van je dagelijkse administratieve rompslomp.

Wanneer je kiest voor onze business services kan jij je volledig richten op het plaatsen van kandidaten en het vinden van de juiste mensen voor je cliënten. Laat onze specialisten je het juridisch werkgeverschap uit handen nemen en je ontzorgen van alle loonadministratieve bagage. Jij focust je op je core-business, gesteund door onze intelligente online sourcing tools en gratis trainingen. Bekijk hieronder welke service het beste bij jou past.

InService

Wil je zelf juridisch werkgever blijven maar ontzorgd worden wat betreft de loonadministratie? Dan is het InService model van HelloFlex People wellicht iets voor jou.

lees verder
Backoffice services

Kies voor zekerheid. Wij verzorgen alle administratieve zaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.

lees verder
SEU-opleiding

Met deze dynamische e-learning leer jij in no-time alle ins-en-outs van het intercedentschap. Na de opleiding ben je in staat het SEU-examen af te leggen. Geheel vergoed door HelloFlex People.

lees verder
Extra services

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij naast backoffice ook speciale services aan. Deze extra services zijn er op gericht het jou nog gemakkelijker te maken.

lees verder

Wet Arbeidsmarkt in Balans

De 11 meest gestelde vragen en antwoorden over de Wet Arbeidsmarkt in Balans en HelloFlex People

 

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

  • Ik ben geïnteresseerd:

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed