Vind een baan die

écht bij je past

Op zoek naar een leuke baan? Met een breed netwerk aan intermediairs en opdrachtgevers vinden wij in no-time een geschikte plek voor jou. Bekijk onze vacatures en laat je reactie achter!

Diensten voor intermediairs

Ben je intermediair en zoek je een business partner die je ontlast en ondersteunt met goed werkgeverschap? Wij bieden twee servicemodellen. Je kunt het juridisch werkgeverschap bij ons neerleggen óf zelf juridisch werkgever blijven.

FullService dienstverlening

Wij verzorgen alle administratieve zaken, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.

InService dienstverlening

Wil je zelf juridisch werkgever blijven maar ontzorgd worden wat betreft de loonadministratie? Dan is het InService model van HelloFlex People wellicht iets voor jou.

Ervaringen met HelloFlex People

Bereken je kostprijs

Transparantie is ons handelsmerk. Benieuwd wat je kostprijs is bij HelloFlex People? Bereken het hier direct om al onze tarieven en services in detail te bekijken.

Laat ons zoeken
voor jou

Niet direct jouw droombaan kunnen vinden? Geen zorgen! Wekelijks komen er nieuwe vacatures bij. Laat je gegevens achter via de onderstaande knop, dan nemen wij contact met je op zodra er een passende plek is vrijgekomen.

Erkende kwaliteit