HelloFlex Cloud Software

Als klant van HelloFlex People krijg je de cloud software van HelloFlex er gratis bij. Dit betekent dat je toegang krijgt tot verschillende online tools die naadloos op elkaar aansluiten, op elk apparaat zijn te gebruiken en al jouw werkprocessen vele malen makkelijker maken.

Vereenvoudig al jouw werkprocessen
met onze intelligente software

HelloFlex software bestaat uit verschillende tools die naadloos op elkaar aansluiten. Deze tools dekken logische delen van je werkproces af en zorgen ervoor dat je makkelijker en efficiënter gaat werken. Hieronder lopen we er in vogelvlucht doorheen.

Recruitment

Werf de beste kandidaten voor je opdrachtgevers met je eigen werken-bij site. Maak je vacatures op zoals je zelf wilt, compleet met afbeeldingen en video’s. Sollicitanten geworven? Bouw dan eenvoudig talentenpools op. Met de slimme matching- en selectiefuncties van HelloFlex vind je snel de juiste kandidaat voor elke job.

Onboarding

Nodig geschikte kandidaten snel uit met online formulieren. Voorzie ieder formulier van een eigen thema, kleur of template en maak het geheel volledig in je eigen stijl op. Alle ingevulde gegevens worden netjes vastgelegd in HelloFlex en kun je gebruiken voor de volgende stap in het proces: de plaatsing! 

Plaatsing & Contract

Klaar om een kandidaat te plaatsen? Met HelloFlex genereer je volautomatisch contracten, opdrachtbevestigingen en uitzendovereenkomsten; 100% vanuit de cloud! Daarbij beschik je over relevante CAO-info, zoals: toeslaguren, looncomponenten en de hoogte van het minimumloon. Eenmaal klaar met het contract, kun je deze met een hoog veiligheidsniveau online laten tekenen door je kandidaat en opdrachtgever.

Online declareren

Je kandidaat is geplaatst en gaat aan de slag bij de opdrachtgever. Met HelloFlex kun je alle declaraties volledig online te verwerken. Je hebt daarbij de beschikking over een volledig geautomatiseerde berekening van de ingevoerde urendeclaraties in het geselecteerde CAO rekenschema. Je hoeft nu zelf geen uren meer te verdelen voor onregelmatigheidstoeslagen of zelf een groot varia aan vergoedingen uit te rekenen. 

Analytics

Maak gefundeerde keuzes op basis van actuele informatie in de Analytics module van HelloFlex. Met Analytics geeft je inzicht en overzicht met heldere grafieken, charts en statistieken. Bekijk bijvoorbeeld per week wat de omzetcijfers zijn, hoe de omzet verdeeld is over je klanten en wat de margeontwikkeling is. Je hebt in één oogopslag inzicht in je actuele resultaten en kun je tijdig actie ondernemen wanneer dat nodig is.

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.