WorkFlow

Je hebt als intermediair dagelijks te maken met  terugkerende taken. Taken, waarbij je voor het afronden afhankelijk bent van verschillende personen. De inlener, de flexwerker en collega consulenten. Wanneer iedereen tijdig zijn deel in het proces doet, loopt alles op rolletjes. Helaas blijkt het in de praktijk vaak een uitdaging om het overzicht te behouden, naarmate de massa aan contracten en declaraties toeneemt. Meestal ben je al te laat op het moment dat je constateert dat iets niet helemaal is afgerond.

HelloFlex WorkFlow is een online tool die je eenvoudig overzicht biedt over alle taken die nog open staan. Wie moet die declaratie nog accorderen? Van welke persoon wachten we nog op een handtekening voor een contract? Dit zijn vragen meer waar jij of een collega achteraan moet. Met WorkFlow is de status per taak eenvoudig in te zien, zodat jij weet wie wat op welk moment moet doen. Ongeacht de hoeveelheid documenten en contracten, houd jij het overzicht.

Per type vraag en met kleurmarkering zie je in één oogopslag de status. Alerts zorgen ervoor de dat de inlener, flexwerker en interne medewerkers hun steentje bijdragen om taken tijdig af te ronden.

Sneller schakelen op basis van actuele informatie. Efficiënter managen van je tijd, mensen en middelen. Ongeacht waar je bent en wanneer je maar wilt. Dat kan met WorkFlow.

screen workflow

De voordelen op een rijtje

WorkFlow helpt je als intermediair om meer uit je beschikbare capaciteit te halen. Zo maak je minder kosten terwijl je meer gedaan krijgt. Jouw voordelen:

  • Efficiënter werken
  • Meer uit je resources putten
  • Werkprocessen instellen en borgen
  • Overzicht behouden, waar je ook bent

Bepaal zelf wie wat wanneer doet

Hoewel je met HelloFlex WorkFlow jouw processen behoorlijk strak kunt managen, is de tool qua inrichting flexibel.  Je kunt per rol precies inregelen aan wie je dingen toewijst. Moet een flexwerker bijvoorbeeld een declaratie insturen, of doet de inlener dat? Gebruik je WorkFlow alleen voor je eigen organisatie? Of ook daarboven of daaronder? Al deze zaken zijn instelbaar. Zo richt jij de werkprocessen in die het beste werken voor jouw organisatie en word je niet beperkt door een vaste werkvolgorde.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed