Je handelt in uren. Dat is het hart van je administratie. Je opdrachtgevers en flexwerkers rekenen op een tijdige en juiste verwerking van alle uitzenduren. Jij wilt hen als intermediair natuurlijk niet teleurstellen. Maar naast foutloos wil je ook sneller kunnen verwerken. Want meer uren, betekent ook meer omzet. Kortom, je wilt zowel efficiënt als foutloos werken.

HelloFlex Time biedt uitkomst, door ervoor te zorgen dat je urenverwerking grotendeel geautomatiseerd verloopt. In HelloFlex Time vindt je tijdregistratie volledig digitaal plaats. Er komt geen papierwerk aan te pas. Time zorgt voor een automatische toewijzing van uren aan de juiste opdrachtgever, projecten en kostenposten. Dit voorkomt missers en miscommunicatie.

Minder fouten betekent ook dat je kosten op het vlak van administratie en controle dalen. HelloFlex Time haalt een deel van de administratie weg bij je interne medewerkers, zodat zij meer tijd hebben voor belangrijkere werkzaamheden.

Tijdregistratie is slechts het startpunt, de winst zit in de rapportage en automatische verwerking.
screen lookup

Waar zit jouw tijdswinst?

Waar HelloFlex Time tijd wegwerkt, creëert het extra tijd voor jouw interne medewerkers. Onder andere door de onderstaande voordelen:

  • Vermindering van de administratie
  • Lager foutsaldo bij berekende lonen
  • Realtime inzicht in de gewerkte uren
  • Self service door de flexwerker en opdrachtgever
  • Minder vragen van flexwerkers en opdrachtgevers
  • Minder werkdruk op de loonadministratie

Altijd je administratie compleet

Moe om achter urenbriefjes aan te rennen? Dat voorkom je met een waterdichte workflow. Met HelloFlex Time definieer je rollen binnen een workflow. Wie het urenbriefje controleert en invult kun jij met je opdrachtgever bepalen. Vervolgens zorgen de alerts van HelloFlex Time er voor dat iedere rol tijdig handelt binnen de workflow. Als intermediair zie je realtime waar de bal ligt. Zo heb jij altijd je administratie compleet.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed