Zonder handtekening ben je nergens. Maar wie moet er tekenen? En met welke juridische zekerheid is er de handtekening gezet? Zijn alle uitzenddocumenten die getekend moeten worden nog wel compleet? Wel zo fijn om daar zeker van te zijn, want jij en je opdrachtgever zitten niet op boetes te wachten.

HelloFlex Sign is een online tool die je de zekerheid geeft van een handtekening onder al je uitzendovereenkomsten, algemene voorwaarden, en andere belangrijke documenten. En omdat die handtekening op 5 niveaus van juridische zekerheid is in te stellen, loop jij geen risico op claims.

Het hele proces is digitaal en vindt binnen een waterdichte workflow plaats. Zo weet jij zeker dat iedereen die een handtekening moet zetten, dat ook doet. En omdat je alles realtime kunt inzien, beschik jij altijd over het meest actuele en complete dossier. Op kantoor, onderweg en op locatie.

Met Sign verzamel je efficiënt elektronische handtekeningen
screen sign

De voordelen op een rijtje

  • Minder fouten
  • Hoge mate van juridische zekerheid
  • Efficiënter ondertekenproces
  • Altijd een compleet dossier
  • Altijd beschikbaar
  • Hoge beveiligingsgraad

Instelbaar per documenttype en opdrachtgever

Sign kan ingericht worden per documenttype. Dit betekent dat je de keuze maakt welke documenten je onderdeel laat zijn van elektronisch ondertekenen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uitzendovereenkomsten via dit proces te laten lopen, maar algemene voorwaarden niet. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om voor uitzendovereenkomsten een level drie elektronische handtekening op te halen en voor algemene voorwaarden een level twee handtekening.

Sign kan ook ingericht worden per opdrachtgever en per opdrachtgeversgroep. Dit betekent bijvoorbeeld dat je opdrachtgevers met een kleinere omzet geen onderdeel laat zijn van elektronisch ondertekenen en opdrachtgevers met een grotere omzet wel.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed