LookUp

Als intermediair begeef je je op een dynamisch speelveld tussen jouw klant en flexwerker. Om hen goed te kunnen bemiddelen moet je altijd kunnen beschikken over de juiste en meest recente gegevens. Hoe vaak word je niet door een van de twee relaties benaderd om bijvoorbeeld een loonslip na te sturen? Of om een contract in te zien? En hoe vaak heb jij deze dan direct paraat?

Vergeet printen, inscannen, opsturen. Zou het niet mooi zijn om jouw relaties als bemiddelaar altijd en op ieder moment van de juiste gegevens te kunnen voorzien? Mooier nog: wanneer zij zelf informatie kunnen inzien die voor hen belangrijk is. Laat ze genieten van self service, terwijl jij je handen vrij krijgt om meer mensen te bemiddelen.

De portals van HelloFlex LookUp geven jouw flexwerkers en opdrachtgevers toegang tot hun eigen up-to-date dossier. HelloFlex LookUp geeft ze realtime inzicht in alle gegevens die voor hen belangrijk zijn, zoals profielen, plaatsingen, betalingen, contracten en loonslips. Zo kunnen zij op elk moment beschikken over de laatste en beste informatie, terwijl  jij jouw service naar een hoger niveau stuwt.

Met de portals van LookUp hebben je relaties altijd en overal toegang tot hun eigen up-to-date dossier.
screen lookup

De voordelen op een rijtje

LookUp bevat portals, die flexwerkers en opdrachtgevers realtime inzicht geven in hun:

  • Profiel
  • Vacatures
  • Sollicitaties
  • Plaatsingen
  • Contracten
  • Betalingen
  • Loonslips

Intelligentie: jouw service booster

HelloFlex LookUp is intelligent gekoppeld met de gegevens uit jouw verloningssysteem. Daarnaast bevat de tool ook koppelingen met andere HelloFlex tools. Elke verandering die jij doorvoert binnen gekoppelde software wordt realtime doorgevoerd. En omdat alle informatie cloud based is, is het op elk device te raadplegen. Je bent dus niet meer veroordeeld tot je bureau, maar kan vanaf je mobiele device beschikken over de meest recente gegevens. Zo geeft LookUp je ook meer gelegenheid om persoonlijk contact te zoeken en on-premise te voorzien van de laatste gegevens, waar daar eerder geen tijd voor was. LookUp helpt je meer te halen uit informatie die wel beschikbaar was, maar nog niet slim was gekoppeld.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed