Checkin

Als intermediair ben je afhankelijk van de flexwerker en opdrachtgever om de informatie te voorzien die minimaal noodzakelijk is voor verloning. Het kost enorm veel tijd en is erg foutgevoelig om handmatig tot een compleet profiel te komen. Tijd en geld die jij beter kunt besteden!

Beter kun je het aan de flexwerker en opdrachtgever zelf overlaten om de nodige informatie te voorzien.  Kies voor self service! HelloFlex CheckIn vraagt alle gegevens uit bij de flexwerker en opdrachtgever, zoals contract type, de CAO die van toepassing is, de minimale inlenersbeloning en het afgesproken uurloon. Automatische e-mail alerts helpen ze herinneren om deze gegevens alsnog te registreren in HelloFlex.

Jij hoeft als intermediair zelf verder niets meer te doen. Geen telefoontjes meer. Geen onnodige afspraken. Geen overbodig papierwerk. Je checkt snel en eenvoudig, overal en altijd met de online tool of registratie van je flexwerker compleet is. De enorme tijdsbesparing gebruik je om je beter te focussen op je core-business: het bemiddelen tussen opdrachtgever en flexwerker.

CheckIn ondersteunt het inschrijven van nieuwe flexwerkers. Opdrachtgevers en flexwerkers kunnen dit met de tool helemaal zelf doen, wat jou een enorme tijdsbesparing oplevert.
screen checkin

De voordelen op een rij

  • Self service elimineert een enorme workload
  • Altijd een volledig profiel
  • Flexwerkers kunnen hun interesse aangeven bij registratie
  • Een completere database met meer klanteninformatie
  • Relaties zijn zelf betrokken bij inschrijving

Meer dan alleen NAW

Wil jij meer weten dan alleen de NAW-gegevens? Dan kan CheckIn ook ingericht worden om andere relevante informatie uit te vragen. Denk bijvoorbeeld aan de arbeidshistorie, gevolgde opleidingen en behaalde certificaten, e.d.  Het inrichten hiervan gebeurt op basis van het standaard HelloFlex consultancytarief.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed