CAOWijzer

Jij bent als intermediair de eerste die wordt aangesproken wanneer de  inlenersbeloning niet juist wordt toegepast.  SNCU ziet daar op toe, en ook volgens de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) ben jij als juridische werkgever aansprakelijk. Hoe graag je dit ook zou willen wegmanagen in je algemene voorwaarden of bij je inlener. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk en wilt boetes voorkomen. Bovendien is het tijdrovend, fout- en onderhoudsgevoelig om zelf steeds de juiste weg te vinden door het doolhof van CAO’s.  Zeker in de dagelijkse hectiek is het geen garantie dat het goed gaat.

HelloFlex CAOWijzer zorgt dat jij je verantwoordelijkheid zonder zorgen kan dragen. De online tool geeft eenvoudig antwoord op de vraag: ‘Wat is de inlenersbeloning voor deze uitzendkracht met deze leeftijd in deze functie en met deze ervaring bij deze inlener?’ Zo kun jij in een paar simpele stappen de inlenersbeloning opvragen van een groot aantal CAO’s. Je krijgt direct inzicht in het minimum CAO-loon, de eerstvolgende loonsverhoging, de periodiek en de toeslagen en vergoedingen. De informatie is altijd actueel.

CAOWijzer maakt de inlenersbeloning eindelijk inzichtelijk.

screen caowijzer

De voordelen op een rijtje

Al meer dan 300 klanten maken gebruik van de online tool, die ze helpt preciezer en transparanter te zijn:

  • Altijd up-to-date
  • Deel de kennis binnen jouw bureau
  • Voorkom onnodige boetes
  • Verhoog je transparantie richting inlener, flexwerker en controlerende instanties
  • Verzeker gelijk loon voor gelijk werk

Gratis check voor de flexwerker zorgt voor transparantie

Je flexwerkers kunnen gratis HelloFlex CAOWijzer raadplegen om de inlenersbeloning in te zien. Ze doen dit in de tool in twee simpele stappen: de eerste stap stelt de zoekvraag, de tweede stap toont als antwoord de minimale inlenersbeloning. Flexwerkers kunnen het resultaat vervolgens printen, mailen of opslaan.  Iedereen kan zien waarop het loon is gebaseerd. Zo bied jij de kandidaat, inlener en controlerende instanties eenvoudig van de nodige transparantie.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed