Analytics

Om te sturen op je bedrijfsresultaten, moet je deze eerst inzichtelijk hebben. Maar dat is lastig, wanneer uren, contracten en omzetcijfers allemaal vanuit verschillende bronnen in één spreadsheet samen moeten komen. Om niet te spreken van arbeidsintensiviteit en accuraatheid. Want de cijfers zijn al gedateerd tegen de tijd dat jij ze netjes op orde hebt. Hoe fijn zou het zijn om alle belangrijkste bedrijfsgegevens op ieder moment up-to-date tot je beschikking te hebben? En dat zonder set-up, zonder infrastructuur, zonder gedoe.

HelloFlex Analytics is als een geïntegreerde business intelligence service van HelloFlex direct te gebruiken! De online tool visualiseert datasets als uren, contracten en omzetcijfers in dynamische dashboards die je eenvoudig kunt inzien en delen met je collega’s of klantrelaties. Ben je onderweg? Geen probleem. Met Analytics heb je overal en op elk device real-time inzicht. Je kunt gelijk zien of er issues zijn en deze direct oplossen. De belangrijkste data uit jouw bedrijfsadministratie past met HelloFlex Analytics in jouw handpalm.

Creëer meer inzicht in je meest belangrijke werkprocessen. Gebruik overzichtelijke grafieken en statistieken om nog beter te sturen op je processen en bedrijfsresultaten.

screen analytics

De voordelen op een rijtje

Met HelloFlex Analytics start je direct en stelt je in staat effectief te acteren op basis van de laatste gegevens. Jouw voordelen:

  • Informatie is altijd up-to-date
  • Op elk device beschikbaar
  • Pijnpunten sneller herkennen
  • Werkprocessen effectiever managen
  • Niet meer afhankelijk van een IT-afdeling of business analisten
  • Geen dure infrastructuur nodig

Veiligheid voorop

Met Analytics informeer je klantrelaties met dynamische dashboards. Je klanten genieten van de voordelen van self service. Zonder afhankelijk te zijn van een IT-afdeling of business analisten zijn je klanten in staat om vragen te stellen en rapporten te maken. Ze ontdekken zelf verborgen trends en doen nieuwe ontdekkingen.

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed