Flex tools

Gratis HelloFlex cloud software

Als intermediair wil jij graag op ieder moment van de dag, waar je ook bent, over de juiste en meest recente gegevens beschikken. Ook wil jij al die gegevens efficiënt kunnen verwerken, zodat je tijd over houdt om te doen waar je goed in bent: het werven van kandidaten en contact houden met opdrachtgevers.

De online tools van HelloFlex zijn precies daarvoor ontwikkeld. Als klant van HelloFlex People krijg je een gratis licentie en daarmee toegang tot de intelligente online tools van HelloFlex. Je verwerkt snel en geautomatiseerd urenbriefjes en contracten en je kunt eenvoudig alle klant- en kandidaatgegevens inzien, ook op je smartphone of tablet. Op die manier ben je in staat om complexe gegevensstromen efficiënt te managen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontdek hoe onze HelloFlex tools jouw werk leuker en efficiënter maken.

Voorziet jouw flexwerkers en klanten van selfservice portals, waarin zij op ieder moment hun belangrijkste gegevens kunnen raadplegen.

Voorzie jouw contracten en documenten altijd van de juiste handtekeningen. Sign biedt een efficiënte workflow en een hoog niveau van juridische zekerheid.

Maak je urenadministratie efficiënter en accurater. Time ontlast je interne medewerkers, zodat ze meer tijd over hebben voor bemiddeling.

Boei en bind je relaties! Met Newsroom zet je social communities op waarin je flexwerkers en klanten real-time informeert en laat samenwerken.

Maakt het inschrijven van flexwerkers eenvoudig en bespaart jou enorm veel tijd. Deze self-service tool vraagt automatisch alle benodigde gegevens uit.

Nooit meer twijfelen of je de juiste inlenersbeloning toepast. CAOWijzer geeft direct inzicht en helpt je in een paar stappen door het doolhof van CAO’s.

Efficiënter managen van je tijd, mensen en middelen. Schakel snel op basis van actuele informatie. Ongeacht waar je bent en wanneer je maar wilt. Dat kan met Workflow.

Laat je interne medewerkers beschikken over visuele dashboards. Analytics maakt het gemakkelijk om belangrijke gegevens te verkennen.

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed