Productiemedewerker

Ulft 26 February 2021 Vast
Categorie: Productie en Ambachten
Industrie: Mechanische of industriële techniek
Uren per week: 40
Opleiding: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Wij zoeken een enthousiaste productiemedewerker op een metaalafdeling. De werkzaamheden bestaan uit gaatjes boren en verzinken. Het zijn eenvoudige werkzaamheden waarbij enige technisch inzicht vereist is. Ervaring is niet echt een vereiste maar wel de juiste werkhouding.

Ben jij een aan pakker en wil je graag aan het werk? Neem dan contact op met ons.

Profiel bedrijf

Onze relatie is een maak- en ontwikkelingsbedrijf dat zich bezighoudt met interieurbouw, machinebouw en concept/productontwikkeling.

Men is gericht op de zakelijke markt. Zij houden zich bezig met construeren, produceren, de finishing, assembleren en het leveren van metaal. Daarmee focussen zij zich op het totaal ontzorgen van de klant. Door klantgericht te werk te gaan is het met hun specialistische team mogelijk om bijzondere projecten te realiseren. Bij dit bedrijf wordt niet zozeer vanuit het machinepark gedacht, het team vormt de belangrijkste schakel.

Dagelijks zijn zij met een team van 30 medewerkers bezig om maatwerk aan hun klanten te leveren. Bij hun begint dit bij de wens van de klant en zijn we er altijd op gericht om net dat stapje verder te gaan.

Functie-eisen

Een enthousiaste (productie-) medewerker die leergierig is en van uitdagingen houdt.

Technisch onderlegd en/of affiniteit met techniek.

Flexibel en collegiaal; goed kunnen samenwerken.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton op deze vacature of neem telefonisch contact met ons op.Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op