Goede uitzendsoftware nodig?

Met onze FlexService uitzendsoftware houd je altijd het overzicht.

  • Professionele backoffice software
  • Schaalbaar voor jouw organisatie
  • Inclusief gratis online sourcing tools

Vraag direct contact op:

Uitzendsoftware van HelloFlex People

Gebruiksvriendelijke uitzendsoftware

FlexService uitzendsoftware kan gebruikt worden voor o.a. urenadministratie, verloning, facturatie, contractbeheer en verzuimverwerking.

HelloFlex webportaal

Dankzij het HelloFlex webportaal, dat aan je eigen websites wordt gekoppeld, heb je nooit meer gedoe met papieren werkbriefjes.

Private label

Kies je voor een Private Label inrichting, dan worden alle loonstrookjes, facturen en het webportaal voorzien van jouw eigen logo en huisstijl.

uitzendsoftware medewerkers

Het belang van degelijke uitzendsoftware

Als intermediair moet je veel administratieve werkzaamheden verrichten. Een groot deel van die werkzaamheden neemt vaak onnodig veel tijd in beslag. Veel uitzendbureaus hebben problemen met verschillende systemen die niet naar behoren met elkaar communiceren. Ook de gebruiksvriendelijkheid laat vaak te wensen over; lastig te gebruiken systemen zorgen ervoor dat intermediairs informatie eerst op post-it briefjes schrijven, omdat het te veel moeite kost om het direct in te voeren. Dat zorgt ook weer voor fouten, miscommunicatie en frustraties bij personeel, opdrachtgevers en werknemers.

FlexService uitzendsoftware

Degelijke, flexibele uitzendsoftware is voor jou van essentieel belang. Daarom hebben wij van HelloFlex People ons eigen softwarepakket ontwikkeld: FlexService uitzendsoftware. Met dit pakket kunnen alle backoffice taken zeer eenvoudig worden uitgevoerd: urenadministratie, verloning, facturatie, contractbeheer… FlexService uitzendsoftware biedt tevens uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot het beheren van vacatures, contactpersonen, klantrelaties, kandidaten en debiteuren. Kortom: al je administratie overzichtelijk op één plek! En mocht je ergens tegenaan lopen, dan heb je altijd FlexService ondersteuning achter de hand. Het HelloFlex webportaal, dat aan je eigen website gekoppeld wordt, biedt je werknemers de mogelijkheid om zelf hun uren door te geven. De digitale werkbriefjes worden vervolgens door jou geaccordeerd, waarna de gegevens automatisch kunnen worden doorgezet naar het loonverwerkingssysteem.

FlexService uitzendsoftware

HelloFlex People helpt je graag verder. Neem nu contact op voor meer informatie!

  • Betrouwbare FlexService uitzendsoftware
  • HelloFlex webportaal
  • Private Label (optioneel)

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed