Over ons

Backoffice services sinds 2008

In 2008 is HelloFlex People opgericht, met de bedoeling personeelsintermediairs in de flexbranche te ontzorgen met haar dedicated backoffice services, innovatieve software en kennistrainingen. Hiermee is HelloFlex People de eerste partij die zich met haar software en services alléén op intermediairs richt.

Inmiddels is HelloFlex People uitgegroeid tot een gevarieerde groep specialisten, bestaande uit mensen die zelf jarenlang bij een uitzendbureau gewerkt hebben. Hierdoor weten we als geen ander wat je als intermediair nodig hebt om je werk goed te doen.

De intelligentie van HelloFlex software helpt ons onze dienstverlening te versterken en de middelen om jou te ontzorgen steeds verder te verfijnen. Als aangesloten intermediair profiteer jij mee van het succes van HelloFlex group.

 

We zien onszelf graag als ervaren en toegewijde backoffice specialisten, die iedere dag klaar staan om jou van deskundig advies en de beste service te voorzien. HelloFlex People works for you!

HelloFlex People richt zich uitsluitend op intermediairs in de flexbranche. Dat betekent dat wij nooit rechtstreeks zaken doen met opdrachtgevers. Daarmee onderscheiden wij ons van alle andere backoffice service bureaus die ook rechtstreeks zaken doen met jouw opdrachtgevers.

Waarom HelloFlex People?

Ervaren backoffice consultants

Ons team neemt al je backoffice werk uit handen. Over zaken zoals het opmaken van contracten, het versturen van bevestigingen en het verzorgen van de loonadministratie hoef jij je geen zorgen te maken.

Gratis HelloFlex
online tools

HelloFlex tools maken het jou en je relaties graag makkelijker. Urenbriefjes worden online ingevuld. Loonstrookjes zijn op elk gewenst moment in te zien. En contracten worden digitaal ondertekend.

Wij werken alleen voor intermediairs

HelloFlex People werkt uitsluitend voor intermediairs. Je krijgt je eigen backoffice specialist die niet alleen kennis heeft van de flexmarkt, maar ook van je organisatie. Een dedicated collega op afstand.

Up-to-date kennis van wet- en regelgeving

HelloFlex People houdt jou als intermediair altijd op de hoogte van het laatste nieuws en regelgeving. Dit betekent dat jij zelf geen omkijken meer hebt naar veranderingen in de wet en regelgeving.

Toegang tot de HelloFlex People Academy

Ben je al in het bezit van een SEU-certificaat? Als aangesloten intermediair kun je deze gratis halen! Ook houden we je op de hoogte met andere opfristrainingen.

ABU en NBBU-lid, en certificaten VCU, NEN, ISAE

Bij HelloFlex People ben je verzekerd van onze expertise, branchelidmaatschap en certificeringen. Je vindt al onze certificeringen hier terug.

Ons team

Op zoek naar volledige backoffice ontzorging?

Bel mij terug

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze software en services? Laat dan hier je contactgegevens achter, en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Ik ben geinteresseerd in:

Demos

Color Skin

Header Style

Nav Mode

Layout

Wide
Boxed