HelloFlex WorkForce

Vanuit goed werkgeverschap voelt HelloFlex People zich betrokken bij zieke uitzendkrachten. Naast de verzuimbegeleiding van de zieke uitzendkrachten verzorg wij ook de re-integratie van herstellende uitzendkrachten. Het is in ieders belang dat de uitzendkracht terugkeert in het arbeidsproces. Met elkaar zorgen we voor een kwalitatief en duurzaam reintegratie proces.

HomeHelloFlex WorkForce

Hoe begeleiden we jou weer naar werk?

Onze recruiter stelt samen met de verzuim coördinator en re-integrant jouw Curriculum Vitae en profiel op. In het profiel staat exact beschreven wat de benutbare mogelijkheden zijn en het opbouwschema. Indien jij niet meer kan terugkeren in je vakgebied, kun je de TalentIndicator van MatchQ invullen. Bij de TalentIndicator word je niet beoordeeld op wie je bent, maar op wat je doet. Je krijgt inzicht in het intrinsieke gedrag dat moeilijk ontwikkelbaar is en ontwikkelbaar gedrag dat bestaat uit vaardigheden die je kunt aanleren.

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.