Onze backoffice services

BACKOFFICE BASIS HelloFlex People neemt het werkgeverschap over en ondersteunt je in de dagelijkse processen. LEES MEER

Ervaringen met HelloFlex People

FlexNieuws

Inspectie SZW heeft veel te weinig controleurs

De Inspectie SZW heeft tenminste honderd man extra nodig om arbeidsuitbuiting tegen te gaan.

1 juni – De dag van de flexkracht – initiatief HR Via Care

1 juni is met ingang van dit jaar door HR Via Care benoemd tot De dag van de flexkracht. De uitzendorganisatie vindt het tijd de flexkracht in het zonnetje te zetten.

Vacature in straattaal werkt stereotyperend

'Via straattaal wilden we vooral jongeren bereiken op vmbo's,' aldus Manpower, 'we hebben een inschattingsfout gemaakt.' Na protesten op social media zijn de vacatureteksten snel verwijderd.

Sectorverloning afgeschaft: wat zijn de gevolgen?

Op 24 mei heeft minister Asscher flexwerk duurder gemaakt. Bedrijven die personeel ter beschikking stellen, krijgen nieuwe loonheffingsnummers. Wat betekent dit?

Credit Suisse: lagere waardering Randstad en Adecco vanwege robotisering

Credit Suisse-analisten waardeert uitzenders op beurs negatiever ('underperform'), omdat meerderheid uitzendbanen gevoelig is voor robotisering. Dat wordt onderschat door beleggers, vindt Credit Suisse.

Atlas Professionals neemt Programmed Marine over

Het Nederlandse detacheringsbureau Atlas Professionals neemt de internationale activiteiten van het Australische bureau Programmed Marine over.

Over HelloFlex People

HelloFlex People is een dienstverlener voor personeelsintermediairs in de flexbranche. Sinds november 2008 is HelloFlex People actief en een onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex People is opgezet als een Holding en heeft afzonderlijke werkmaatschappijen voor ZZP’ers (HelloFlex People 100 BV), intermediairs die werken onder de ABU-CAO (HelloFlex People 200 BV) , CAO Taxivervoer (HelloFlex People 201 BV) en NBBU-CAO (HelloFlex People 300 BV).