Onze backoffice services

BACKOFFICE BASIS HelloFlex People neemt het werkgeverschap over en ondersteunt je in de dagelijkse processen. LEES MEER

Ervaringen met HelloFlex People

FlexNieuws

Failliet: Kaan Uitzendbureau te Groningen

Failliet: Kaan Uitzendbureau te Groningen

Herman Nijns nieuwe voorzitter van Federgon

Herman Nijns (CEO van Randstad Group Belgium & Luxembourg) is de nieuwe Voorzitter van Federgon, de Belgische federatie van HR-dienstverleners die onder meer de uitzend- en dienstenchequesector vertegenwoordigt.

Source 2016 omzetdaling 1,8%

De teruggang in omzet (-1,8%) komt door dalende bemiddeling van Source in de energiesector. De fusie met HeadFirst eind 2016 biedt perspectief voor 2017.

Han Mesters – ‘Investeer in creativiteit, initiatief en empathie’

"In een situatie van haperende omzetgroei is het van belang te investeren in ‘exploration’", aldus Han Mesters (ABN AMRO) in zijn column.

Werkgever verleidt starter op de arbeidsmarkt met flexibele werktijden

Bijna één op de zes werkgevers (15%) noemt flexibele werktijden als arbeidsvoorwaarde in haar vacatures gevolgd door reiskostenvergoeding en een bonusregeling.

Failliet: Karp te Apeldoorn

Failliet: Karp te Apeldoorn

Over HelloFlex People

HelloFlex People is een dienstverlener voor personeelsintermediairs in de flexbranche. Sinds november 2008 is HelloFlex People actief en een onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex People is opgezet als een Holding en heeft afzonderlijke werkmaatschappijen voor ZZP’ers (HelloFlex People 100 BV), intermediairs die werken onder de ABU-CAO (HelloFlex People 200 BV) , CAO Taxivervoer (HelloFlex People 201 BV) en NBBU-CAO (HelloFlex People 300 BV).